Referenties

Ronald PaauwPersonal coaching, het complete plaatje!

Mijn verhaal is waarschijnlijk kenmerkend voor velen. Alles lekker op de rit: Fijn (t)huis, heerlijk gezin, boeiende en uitdagende baan / onderneming etc. Minder ‘gezonde zaken’ zoals wat meer snaaien, te veel werken, minder beweging (en daarmee geleidelijk aan flinke gewichtstoename) sluipen erin. Toen dit in mijn geval resulteerde in een onverwachte ziekenhuisopname had ik maar 1 gedachte: Het roer moet om!
‘Gebundelde takken maken sterk’ en daarom heb ik ervoor gekozen om een personal coach in de arm te nemen, maar dan ook echt een professional. Mijn keuze viel op Harold Bosman.

Je middels bootcamp, trailrunning (in de heerlijke buitenlucht) en een gezond eetpatroon in 7 maanden fit, gezond en sterk te voelen, afrekenen met je ‘kwaaltjes’ en (last but not least) meer dan 20 kilo lichter te worden.. lijkt een belofte uit een reclamefolder en een onmogelijke opgave, maar is in mijn geval dankzij de professionele en persoonsgerichte begeleiding van Harold echt het resultaat (zie foto van een recente trailrun). Zijn gedrevenheid, vakkennis maar vooral ook zijn oprechte betrokkenheid en persoonlijke touch gaven me elke sessie weer een enorme boost. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is de knop volledig omgegaan, zodat ik er zeker van ben dat het ook beklijft!

Dit ‘(be-) leven’ kan ik iedereen aanbevelen!

Ronald Paauw

PS Natuurlijk heeft alles ook een keerzijde: zo heb ik mijn complete garderobe moeten vernieuwen en ben ik ‘verslaafd’ geraakt aan ‘trailrunnen’. Thx Harold.