Over

[slideshow_deploy id=’1072′]

Mijn naam is Harold Bosman en door mijn enorme passie voor sport en de ervaring hiermee, wil ik je ook graag enthousiast maken!
Mijn ervaring heb ik opgedaan bij het ministerie van Defensie en de Politie. In deze 15 jaar ben ik altijd met sport bezig geweest. Ik heb ontzettend veel geleerd over; trainingen, motivatie, rust en voeding en hoe belangrijk deze aspecten zijn.

Naast deze dienstervaring heb ik 3 jaar voor de politie als persoons-beveiliger gewerkt, voor oa het koninklijk huis en politici. Ook in dit vak is fit zijn bijna niet meer genoeg en ben je dagelijks bezig jezelf en anderen fit te houden.

De laatste 2,5 jaar werk ik voor het ROC Aventus in Apeldoorn, waar ik dagelijks bezig ben met het motiveren en het geven van (sport) lessen aan mannen en vrouwen die een baan bij Defensie willen. Deze mannen en vrouwen moeten in een zeer goede fysieke en mentale conditie zijn, en wij zorgen dagelijks dat ze hieraan voldoen door ze optimaal te begeleiden.

Uiteindelijk heb ik besloten om geheel zelfstandig te gaan, dit om nog meer mensen enthousiast en fit te krijgen.

Zelf doe ik naast deze uitdagende vorm van sporten veel aan Ultralopen. Zo heb ik o.a. deelgenomen aan de Marathon des Sables, een selfsupporting hardloopwedstrijd van 254km in de Sahara.  Bij dit soort (extreme) wedstrijden is behalve een sterk fysiek ook het mentale gedeelte erg belangrijk. Ook dit gedeelte leer je in de trainingen, om grenzen te verleggen, je kunt vaak meer dan dat je denkt! Door zelf ook functioneel te trainen ben ik in staat om bepaalde uitdagingen aan, ik heb gemerkt dat dit bij mij duurlopen zeer positief uitpakt. Dit is ook de basis bij Basic-Skills functional training.

De Circuit-trainingen en Bootcamp trainingen bij mij zijn een vorm van hoog intensieve cross-trainingen, die verschillende voordelen biedt. Door aerobe en anaerobe trainingen in een enkele training voor het hele lichaam te bundelen, wordt zowel kracht als uithoudingsvermogen ontwikkeld.

De manier om snel FIT te worden!

Graag wil ik deze ervaringen en mijn enthousiasme met je delen, geef je nu op!

* Bootcamp *Personal Training *Circuit training = Basic-Skills Functional Training = FIT