Teambuilding Voetbal Vereniging Hattem

[slideshow_deploy id=’1030′] Na een winterstop van 6 weken is ook de selectie van Hattem 3 weer begonnen aan de voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Om de spelers optimaal klaar te stomen was er in overleg met Harold Bosman van Basis Skills (www.basic-skills.nl) een speciale training samengesteld, bestaande uit een bootcamp en teambuilding.

Al weken lang waren de spelers van de Geel Blauwe brigade zenuwachtig over wat er komen ging en vaak werd er gevreesd voor het ergste. Achteraf gezien was die spanning nergens voor nodig, want iedereen heeft genoten van deze leuke activiteit.

In groepsverband werd er vanaf het Sportpark vertrokken richting de Leemkuil. Op de weg hier na toe moest de 16 koppige selectie een touw met zich mee sleuren en allerlei opdrachten uitvoeren. Aangekomen in de Leemkuil werden er diverse opdrachten uitgevoerd waarbij zowel het fysieke gestel alsmede het tactische inzicht van de spelers uitvoerig werd getest.

Na 2 uur lang ploeteren en peinzen was het tijd om terug te keren naar het Sportpark waar een welverdiend sapje stond te wachten op de moegestreden spelersgroep. Al met al een zeer geslaagde happening.

Een groot compliment gaat uit naar Basic Skills voor de prima begeleiding van deze training. Daarnaast gaat er een groot compliment uit naar de spelersgroep van Hattem 3, die allemaal vol overgave en met volledig inzet meegedaan hebben met deze afwisselende en zware training.

Bron: website V.V. Hattem