Bedrijfs/Teambuilding

[slideshow_deploy id=’1109′]

Voor bedrijven

Goede bedrijfsresultaten, effici├źntie en continu├»teit zijn de kern van een goed functionerende organisatie.Vitale werknemers zijn productief, creatief, mentaal weerbaar en continue inzetbaar.

Mijn programma zorgt voor betrokkenheid, verbondenheid en samenwerking. Deelnemers voelen zich gemotiveerd en meer betrokken bij elkaar waardoor de samenwerking optimaliseert.

Vitale werknemers zijn minder vaak ziek, zijn stressbestendiger, hebben meer veerkracht en leveren aantoonbaar betere prestaties. Dus een win-win situatie!

Voor verenigingen

Naast de specialisatie-trainingen is het heel belangrijk om je algemene fysiek te trainen. Je lichaam heeft veel kracht en conditie nodig, om hele seizoenen wedstrijden en trainingen te draaien. Met de trainingen bij Basic-Skills trainen we zo dat je voldoende kracht in de bovenbenen en bovenlichaam opbouwt. Het herstel na een blessure wordt op deze manier ook versneld.

Neem geheel vrijblijvend contact met me op, om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Teambuilding

Wil je een keer als team van een vereniging of als vriendengroep een leuke activiteit plannen, dan ben je bij basic-skills aan het goede adres!

Wij kunnen een leuk en uitdagend programma voor u maken, afhankelijk van wat u doelen/wensen zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.