Algemene voorwaarden

BASIC-SKILLS  Functional Training

Algemene Voorwaarden

Ik ga akkoord met alle risico’s die kunnen worden geassocieerd met of  het gevolg kunnen zijn van mijn deelname aan de trainingen van Basic-Skills Functional Training. Inclusief , maar niet beperkt tot het weer, of faciliteiten die door de organisator ( Basic-Skills ) aangeboden worden.

Ik begrijp dat mijn deelname aan de trainingen een potentieel gevaarlijke activiteit kan zijn en accepteer alle verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het deelnemen aan deze trainingen. Inclusief maar niet beperkt tot letsel, verlies, dood , verwondingen door extreme weersomstandigheden regen, sneeuw wind en de toestand van de trainingslocatie. Ik accepteer alle verantwoordelijkheid voor mijn deelname en ik ben mij volledig bewust van de risico’s.

Ik verklaar hierbij dat ik fysiek fit ben om deel te nemen en voor mezelf kan instaan tijdens de trainingen. Het nalaten om correct voor mezelf te zorgen of het weigeren om te stoppen op het juiste moment kan leiden tot blessures, verwondingen of erger.

Ik verklaar dat ik zelfvoorzienend ben en kan omgaan met een noodsituatie als die zich zou voordoen.

Ik ga akkoord met het vrijstellen van Basic-Skills Functional Training en haar medewerkers, vertegenwoordigers, partners, sponsors en vrijwilligers van alle aansprakelijkheid , claims , eisen , juridische acties voor verlies, claim, schade, letsel , ziekte , juridische kosten die kunnen voortkomen uit mijn deelname aan de trainingen. Deze vrijstelling strekt zich uit tot elke claim die door mezelf, mijn familie, erfgenamen of rechthebbenden zou voortvloeien uit of op enigerlei wijze verband houdt met de bovengenoemde activiteiten.

Ik ga akkoord met alle beslissingen genomen door Basic-Skills Functional Training zonder klacht of zonder compensatie.

Ik heb alle informatie gelezen op de website of op andere manier aan mij meegedeeld en accepteer de algemene voorwaarden.

Ik geef mijn toestemming aan Basic-Skills Functional Training om elke vorm van video, foto of andere beelden, die tijdens de trainingen gemaakt worden te gebruiken alsook video, foto’s of andere beelden die gemaakt worden tijdens officiële training evenementen. Deze beelden mogen gebruikt worden met marketing doeleinden zoals online activiteiten, magazines, video’s, nieuws en media.

Ik ga akkoord met alle voorwaarden in dit document als deel van mijn inschrijving en registratie voor trainingen van Basic-Skills Functional Training.

 

Naam:                                                           Handtekening: